Η απαγωγή στρατιωτών και εποίκων της Κατοχής είναι σημαντική, και αποτελεί νόμιμο δικαίωμά μας για  να απελευθερώσουμε τους κρατούμενούς μας, δήλωσε ο σύντροφος Jamil Mizher, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

Είναι δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού να συμμετέχει στην Αντίσταση και να συλλαμβάνει τους στρατιώτες και τους έποικους της Κατοχής, όπου αυτό είναι δυνατό, προκειμένου να ασκήσει πίεση στην Κατοχή και να την αναγκάσει να απελευθερώσει τους κρατούμενους που αγωνίζονται για την αξιοπρέπεια του Αραβικού έθνους, δήλωσε ο Mizher.

Η Κατοχή αγνοεί όλους τους διεθνείς κανόνες και συμβάσεις με την καταπίεση, την επιθετικότητα και τα βασανιστήρια εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού και των Παλαιστινίων κρατούμενων, δήλωσε ο Mizher.

Τόνισε ότι οι ενέργειες αυτές είναι δικαίωμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης και πρέπει να συνεχιστούν μέχρι την ήττα της Κατοχής, την πλήρη αναγνώριση των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων, και μέχρις ότου οι κρατούμενοι να είναι ελεύθεροι μαζί με τις οικογένειές τους και το λαό τους.

Οι Ταξιαρχίες Abu Ali Mustafa, ένοπλη πτέρυγα του ΛΜΑΠ, συγχαίρουν την επιχείρηση στη Χεβρώνα κατά την οποία η ηρωική Αντίσταση συνέλαβε τρεις σιωνιστές έποικους, και δηλώνουν ότι ο Παλαιστινιακός λαός και η Αντίστασή του έχουν νόμιμο δικαίωμα σ' αυτη τη γενναία και αποτελεσματική μέθοδο κατά των δυνάμεων της Κατοχής και των εποίκων για να απελευθερώσουν τους κρατούμενούς τους.

πηγή:ΛΜΑΠ

Πορεία στην Αμερικάνικη & Ισραηλινή πρεσβεία, Τρίτη 15/5, 6μμ

Nakba 2018

Εκδήλωση-συζήτηση με την ΣΙΡΙΝ ΙΣΑΟΥΙ: Πέμπτη 29/3, 7μμ, ΕΜΠ

Shireen Issawi

Πορεία στην Αμερικάνικη πρεσβεία, Σάββατο 20/1, 6μμ, Σύνταγμα

Πορεία Σάββατο 20 Γενάρη στην Αμερικάνικη πρεσβεία

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Πέμπτη 15/6, 7μμ, Αγαλμα Βενιζέλου, Θεσσαλονίκη

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ: Σάββατο 20/5, 12:00μμ, Μοναστηράκι

Νίκη στον αγώνα των Παλαιστίνιων απεργών πείνας

Αφίσα 2/5/2017

Λευτεριά στον Ζορζ Αμπνταλλά

Λευτεριά στον Μπιλάλ Καγιέντ

Αλ Νακμπα: 65 χρονια εθνοκαθαρσης

Tο ενημερωτικό φυλλάδιο της πρωτοβουλίας

Other Languages